STEREO julkaisi uuden singlen ”Joo mä elän”, jolla vierailee The Voice of Finland -voittaja Markus Salo

STEREO julkaisi uuden singlen ”Joo mä elän”, jolla vierailee The Voice of Finland -voittaja Markus Salo

STEREOn debyyttisingle ”Vuosien päästä feat. Etta” on streamannut platinaa ja soinut radioissa yli 1000 kertaa

DJ-tuottajaduo STEREO julkaisi tänään uuden singlen ”Joo mä elän”, jolla vierailee tuore The Voice of Finland -voittaja Markus Salo. Kappale on uusin single STEREOn myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta debyyttialbumilta, jolta duo julkaisee uusia kappaleita joka kuukausi.

Joo mä elän -biisissä yhdistyy loistava melodia, vahva teksti ja freesi tuotanto! Meillä oli älyttömän hauskaa duunaa tää biisi! Pyysimme The Voice Of Finland -voittaja Markus Salon laulamaan biisille. Koimme, että juuri tähän biisiin Markuksen ääni olisi täydellinen, ja lopputulos on upea. Markus laulaa sydämellään!” kuvailee STEREO yhteistyötä.

STEREOn debyyttisingle ”Vuosien päästä feat. Etta” on noussut yhdeksi alkuvuoden isoimmista hiteistä. Kappale on streamannut platinaa ja on edelleen neljä kuukautta julkaisun jälkeen Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa. Kappale on soinut radioissa yli 1000 kertaa sekä noussut radiolistan top20:een ja Shazam-listan ykköseksi.

STEREO – KESÄN KEIKAT 2019

20.06. RMJ, Rauma
21.06. Himos Juhannus
22.06. Tahko Juhannus
06.07. Ruisrock. Turku
12.07. Suomipop Festivaali, Oulu
17.07. Tammerfest, Tampere
20.07. Kaivohuone, Naantali
26.07. Qstock, Oulu
02.08. Sunsets, Kuopio
03.08. Solar Sound, Seinäjok
09.08. Simerock, Rovaniemi
24.08. Iso Jano, Lahtii

STEREO on DJ-tuottajaduo, jonka muodostavat Haloo Helsinki! –yhtyeen kitaristi-säveltäjät Leo Hakanen ja Jere Marttila. Leo ja Jere toimivat STEREOn biisintekijöinä, vokalisteina ja tuottajina. Tulevalla albumilla vierailee myös maamme ykkösrivin artisteja.