Jättihiteistään tunnettu Diane Warren kirjoitti The 69 Eyesille voimaballadin!

Jättihiteistään tunnettu Diane Warren kirjoitti The 69 Eyesille voimaballadin!

The 69 Eyes julkaisee 22. maaliskuuta uuden Fade To Grey –nimisen singlen, jonka heille on säveltänyt ja sanoittanut mm. Lady Gagalle, Taylor Swiftille, Aerosmithille, Cherille ja Whitney Houstonille hittejä kirjoittanut Diane Warren.

The 69 Eyes julkaisee uutta musiikkia 22.maaliskuuta – viikko ennen kattavan Yhdysvaltain-kiertueensa alkamista. Uuden Fade To Grey -biisin on säveltänyt ja sanoittanut yhdysvaltalainen Diane Warren, jonka katalogista ei hittejä eikä palkintoja puutu.


Tarina tämän biisin takana on se mun ikuinen Hollywood-unelma. Beverly Hillsin Rodeo Drivella minua moikkasi itselleni tuntematon daami, joka  halusi tietää kuka olen.Myöhemmin minulle selvisi, että tuo nainen on maailman suurin biisintekijä Diane Warren. Aikaa kului, ja törmäsin Warrenin nimeen ja biiseihin siellä täällä. Sitten näin Dianen viime vuonna esiintymässä Oscar Gaalassa, ja laitoin hänelle viestiä. Sain vastauksen pian,  Warren toki muisti minut. Ehdotin musiikillista yhteistyötä pokkana,  ja nyt saatamme maailmaan hänen tekemänsä Fade To Grey -biisin, joka sopii mielestäni The 69 Eyesille loistavasti. Meillä ei ole koskaan ollut tällaista power balladia, jota maailma todellakin kaipaa!, Jyrki 69 iloitsee.

–  Toissa vuonna näin Rodeo Drivella todella coolin tyypin, joka oli kuin rock and rollin ruumiillistuma. Hän oli Jyrki69, The 69 Eyesin upea solisti. Ja tässä sitä nyt ollaan, he ovat juuri julkaisemassa Fade To Grey -nimistä biisiäni. Odotan innolla, että kaikki pääsevät kuulemaan sen pian, Diane Warren sanoo. 


Grammylla, kahdella Golden Globella ja sekä kunnia-Oscarilla palkittu Diane Warren on työskennellyt lukuisten maailmantähtien kanssa.  Viisitoista kertaa Oscar-ehdokkaana olleen Warrenin käsistä on syntynyt jättihitit, kuten Aerosmithin I Don’t Want To Miss A Thing,  Christina Aquileran I Turn To You, Cherin If I Could Turn Back Time, Toni Braxtonin Un-Break My Heart, Meatloafin I’d Lie For You ( And That’s The Truth), Enrique Iglesiaksen ja Whitney Houstonin Could I Have This Kiss Forever, Tina Turnerin Don’t Turn Around jne. Lista on loputon.

Fade To Grey singlen on tuottanut ja miksannut The 69 Eyesille Emma-ehdokkuuden tuoneelta Death Of Darkness-albumilta tuttu tiimi: Erno Laitinen, Gabi Hakanen ja atlantalainen Miles Walker

The 69 Eyes lähtee sopivasti singlen ilmestymisen jälkeen Yhdysvaltain kiertueelle maaliskuun lopussa Katso kaikki tulevat The 69 Eyesin kiertuepäivät täältä. 

Diane Warrenin kotisivut.

Linkit:
Lataa The 69 Eyes -mediakuvat täältä
69eyes.com
vallilamusichouse.fi

LEVY-YHTIÖ
Vallila Music House Oy
Gabi Hakanen
gabi.hakanen@vallilamusichouse.fi
+358 400 878 586

OHJELMAMYYNTI
Vallila Music House
Olli Vartiainen
keikkaolli@gmail.com
+358 40 966 5230

TIEDOTUS
Liekki Promotion Oy
Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com
+358 40 846 0116

JAKELU
Sony Music Finland