Uutiset

Tommi Läntinen julkaisee uuden singlen Elämänpuu


Tommi Läntinen julkaisee uudelta studioalbumiltaan Maailma kääntyy kohti valoa uuden singlen Elämänpuu. Tommi on saanut viime lokakuussa julkaistulta albumilta sekä Elämänpuu-kappaleesta paljon positiivista palautetta niin sosiaalisessa mediassa kuin keikoillakin.

Sami Yaffa julkaisee toisen soololevynsä


Suomalaisen rockin legenda, Hanoi Rocksin lisäksi muun muassa Pelle Miljoonan ja Michael Monroen bändeistä, Mad Juanasta, Joan Jett and The Blackheartsista ja New York Dollsista tuttu Sami Yaffa julkaisi pitkän uransa ensimmäisen sooloalbumin The Innermost Journey To Your Outermost Mind syksyllä 2021. Upean vastaanoton saanut ja muun muassa Emma-ehdokkuuden vuoden rockalbumista napannut albumi saa jatkoa, kun Yaffan toinen soololevy, mystisesti nimetty Satan’s Helpers War Lazer Eyes and The Money Pig Circus julkaistaan perjantaina 8.maaliskuuta Vallila Music Housen toimesta.

Tuomari Nurmio ja uusi FOLX -kokoonpano julkaisee ensialbuminsa Rajaseudun laki


Tuomari Nurmio julkaisee tänään ensimmäisen albuminsa uuden FOLX-kokoonpanon kanssa. Uusi albumi kantaa nimeä Rajaseudun laki ja se sisältää neljätoista kappaletta. FOLX-orkesterissa vaikuttavat Tuomari Nurmion lisäksi Folk-Liisa (kitara ja laulu), Olli Haavisto (dobro) ja Ninni Poijärvi (viulu ja laulu).

Tommi Läntinen julkaisi uuden studioalbumin Maailma kääntyy kohti valoa


Tommi Läntinen julkaisi uuden studioalbumin Maailma kääntyy kohti valoa tänään perjantaina 6.10.2023. 
Levyn uudet kappaleet ovat pääasiassa Tommin ja Aki Sihvosen käsialaa, mutta oman panoksensa siihen ovat tuoneet Ilmari Läntinen, Janne Rintala ja Mika Haapasalo. Tommi kertoo, että leijonan osa biiseistä syntyi luontevasti kännykän sanelimeen kertyneiden ideoiden pohjalta tuottaja Aki Sihvosen inspiroivassa seurassa.