Uutiset

Tuomari Nurmio ja uusi FOLX -kokoonpano julkaisee ensialbuminsa Rajaseudun laki


Tuomari Nurmio julkaisee tänään ensimmäisen albuminsa uuden FOLX-kokoonpanon kanssa. Uusi albumi kantaa nimeä Rajaseudun laki ja se sisältää neljätoista kappaletta. FOLX-orkesterissa vaikuttavat Tuomari Nurmion lisäksi Folk-Liisa (kitara ja laulu), Olli Haavisto (dobro) ja Ninni Poijärvi (viulu ja laulu).

Tommi Läntinen julkaisi uuden studioalbumin Maailma kääntyy kohti valoa


Tommi Läntinen julkaisi uuden studioalbumin Maailma kääntyy kohti valoa tänään perjantaina 6.10.2023. 
Levyn uudet kappaleet ovat pääasiassa Tommin ja Aki Sihvosen käsialaa, mutta oman panoksensa siihen ovat tuoneet Ilmari Läntinen, Janne Rintala ja Mika Haapasalo. Tommi kertoo, että leijonan osa biiseistä syntyi luontevasti kännykän sanelimeen kertyneiden ideoiden pohjalta tuottaja Aki Sihvosen inspiroivassa seurassa.  

Emppu Suhosen Herätä Helsingin yö -sooloalbumi julkaistaan 25.8.


Tiktakin ja The Rasmuksen riveistä tutuksi tullut Emppu Suhonen julkaisee 25.8. ensimmäisen sooloalbumin omalla nimellään. Emppu juhlistaa levyä soittamalla yksitoista keikkaa Haloo Helsinki! -yhtyeen lämmittelijänä Helsingin Tavastia-klubilla 24.8.-9.9. Keikoista yhdeksän on jo loppuunmyyty, mutta sunnuntain 3.9. ikärajattomalle keikalle sekä torstaille 7.9. löytyy vielä lippuja.

Katso Tommi Läntisen historiaa henkivä video Tie on vapaa – Kyseessä Olympiastadionin 85-vuotisjuhlabiisi


Katso täältä Tommi Läntisen kaunis uutuusvideo kappaleeseen Suudellaan, joka on hänen uusi singlensä. Suudellaan on souliin kallellaan oleva voimaballadi, jossa Tommin äänen sävykäs soundi koskettaa kuulijaa. Yksinkertaisen kaunis video korostaa laulun universaalia sanomaa. Videolla vilahtaa kuulijoiden lähettämiä biisin teeman innoittamia valokuvia. Flyygelin äärellä mestaroi Tommin kollega ja hyvä ystävä Marko Kataja. Biisin löydät Elämä kantaa mua -albumilta.