Diane Warrenin The 69 Eyesille kirjoittama Fade To Grey –voimaballadi on nyt julkaistu!

Diane Warrenin The 69 Eyesille kirjoittama Fade To Grey –voimaballadi on nyt julkaistu!

The 69 Eyes on tänään julkaissut uuden Fade To Grey –nimisen singlen, jonka heille on säveltänyt ja sanoittanut mm. Lady Gagalle, Taylor Swiftille, Aerosmithille, Cherille ja Whitney Houstonille hittejä kirjoittanut Diane Warren.  Kuuntelee uusi biisi täältä.
 

Ensi viikolla Yhdysvaltain-kiertueensa aloittava The 69 Eyes julkaisee ensimmäisen singlen Emma-ehdokkuuden poikineen Death Of Darkness -albuminsa jälkeen. Tänään ilmestyneen Fade To Grey -nimisen biisin on bändille säveltänyt lukuisista jättihiteistään tunnettu Diane Warren.  Warrenin ja The 69 Eyesin yhteistyö sai alkunsa Jyrki69:n ja Diane Warren tavattua toisensa sattumalta Beverly Hillsin Rodeo Drivella muutama vuosi sitten.  

Nykyään hittibiisit ovat teamien kirjoittamia ja tekijöitä on aina liuta. Fade to Grey on vanhan liiton tyylillä skrivattu: sanat & sävel ovat Diane Warrenin maagisesta kynästä, iloitsee Jyrki69.  

Grammylla, kahdella Golden Globella ja sekä kunnia-Oscarilla palkittu Diane Warren on työskennellyt lukuisten maailmantähtien kanssa.  Viisitoista kertaa Oscar-ehdokkaana olleen Warrenin käsistä on syntynyt jättihitit, kuten Aerosmithin I Don’t Want To Miss A Thing,  Christina Aquileran I Turn To You, Cherin If I Could Turn Back Time, Toni Braxtonin Un-Break My Heart, Meatloafin I’d Lie For You ( And That’s The Truth), Enrique Iglesiaksen ja Whitney Houstonin Could I Have This Kiss Forever, Tina Turnerin Don’t Turn Around jne. Lista on loputon. 

Fade To Grey singlen on tuottanut ja miksannut The 69 Eyesille Death Of Darkness-albumilta tuttu tiimi: Erno Laitinen, Gabi Hakanen ja atlantalainen Miles Walker

The 69 Eyes lähtee sopivasti singlen ilmestymisen jälkeen Yhdysvaltain kiertueelle maaliskuun lopussa Katso kaikki tulevat The 69 Eyesin kiertuepäivät täältä. 

Diane Warrenin kotisivut.

Linkit:
Lataa The 69 Eyes -mediakuvat täältä
69eyes.com
vallilamusichouse.fi

LEVY-YHTIÖ
Vallila Music House Oy
Gabi Hakanen
gabi.hakanen@vallilamusichouse.fi
+358 400 878 586

OHJELMAMYYNTI
Vallila Music House
Olli Vartiainen
keikkaolli@gmail.com
+358 40 966 5230

TIEDOTUS
Liekki Promotion Oy
Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com
+358 40 846 0116

JAKELU
Sony Music Finland