HALOO HELSINKI! -YHTYEEN LEO HAKANEN JA JERE MARTTILA PERUSTIVAT TUOTTAJA- / DJ-DUON STEREO

HALOO HELSINKI! -YHTYEEN LEO HAKANEN JA JERE MARTTILA PERUSTIVAT TUOTTAJA- / DJ-DUON STEREO

Viime syksynä tauolle jääneen, ja paluun vuonna 2021 tekevän Haloo Helsinki! –yhtyeen kitaristi-säveltäjät Leo Hakanen ja Jere Marttila perustivat tuottaja- / DJ-duon nimeltä STEREO. Ensimmäiset biisit ”Vuosien päästä (feat. Etta) ja 74” julkaistaan 1.2.2019. Albumi julkaistaan loppuvuodesta 2019.

STEREO tullaan näkemään keikalla ensimmäistä kertaa la. 6.4.2019 Vanhalla Ylioppilastalolla Red Bull Music Presents: STEREO -tapahtumassa. STEREO esiintyy myös kaikilla suurimmilla festivaaleilla kesällä 2019.

Leo ja Jere toimivat STEREO:n biisintekijöinä, vokalisteina ja tuottajina. ”Vuosien päästä” -biisin on miksannut Miles Walker, joka tunnetaan mm. artistien Beyonce, Bruno Mars, Coldplay, Rihanna ja Steve Aoki tuotantojen takaa.

Albumilla tulee vierailemaan myös maamme ykkösrivin artisteja. STEREO:n ensimmäisen videon voi tsekata https://www.youtube.com/watch?v=Sgqx9APSPhI

”Olemme todella fiiliksissä tästä uudesta Duo:sta. Meillä on ollut pitkään haaveena tehdä EDM-musiikkia, ja nyt Haloon jäädessä tauolle, saimme mahdollisuuden toteuttaa tämän projektin. Aiomme viedä kotimaisen EDM-musan nextille levelille!” – Leo ja Jere kommentoivat