EMPPU JULKAISEE DEBYYTTISINGLENSÄ TÄÄ LAULU ON SUN

EMPPU JULKAISEE DEBYYTTISINGLENSÄ TÄÄ LAULU ON SUN

Kuuntele Tää laulu on sun tästä!

Julkaisu: Vallila Music House
Jakelu: Sony Music Finland

Tiktakista tuttu Emppu aloittaa soolouransa ja julkaisee debyyttisinglensä Tää laulu on sun. Emppu on myös Vallila Music House:n uusin artistikiinnitys.

Emppu on pitkänlinjan musan tekijä, kitaristi ja laulaja, jonka suomenkieliset biisit nostavat päätään nyt ensimmäistä kertaa.  Emppu säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse, laulujen aiheet kumpuavat omasta elämästä. Aitous ja suvaitsevaisuus ovat Empulle tärkeitä arvoja, johon hän pyrkii omassa arjessa, musiikissa, kohtaamisissa ja elämässä ylipäänsä. Ja tämä kaikki kuuluu myös hänen musiikissa.

’’Mä oon tehnyt musaa ja kirjoittanut biisejä käytännössä aina. Siitä huolimatta oon nyt uuden äärellä, kun julkaisen ekaa kertaa musaa omalla nimelläni, omalla äidinkielelläni, omasta elämästäni. Tää laulu on sun kertoo rehellisen tarinan siitä, miten eron jälkeen löytyy taas omistajuus omaan elämään. Samalla tavalla mä oon tehnyt matkan itseeni ja ottanut omistajuuden omaan musiikkiini. Ja tässä mä nyt sitten olen, Emppu. Kiva tavata.’’ – Emppu

Emppu somessa:
Instagram: @emppu_suhonen
Facebook: Emppu

YouTube: Emppu

Pressikuvat täältä.