uutiset

Ville Valo & Agents -yhtyeelle kaksi palkintoa Eläköön Suomirock! 2019 Gaalassa.

Ville Valo & Agents -yhtyeelle kaksi palkintoa Eläköön Suomirock! 2019 Gaalassa.

Ville Valo & Agents -yhtyeelle myönnettiin kaksi palkintoa 7.11.2019 Tavastia Klubilla järjestetyssä Eläköön Suomirock! 2019 Gaalassa. Huomionosoitukset tulivat kategorioissa “Vuoden Rockteko 2019” ja “Vuoden Suomirock -biisi 2019 – Ikkunaprinsessa”.

Esa Pulliainen kommentoi tunnustuksia – ”Ikkunaprinsessa-kappale muodostui aikoinaan Baddingin paluun lippulauluksi. Hienoa saada havaita, ettei kappale ole menettänyt tenhoaan vielä nykypäivänäkään. Hyvä laulu on aina hyvä laulu eikä tippaakaan haitannut että sen esittäjä oli tällä kertaa maailman paras Badding-tulkitsija Ville Valo. Kiitoksemme Radio Suomirockille, Keep on Rocking.”

Vuoden Rockteko palkinnosta Esa jatkaa – ”Ville Valo & Agents yhteistyö Rauli Badding Somerjoen laulujen parissa sai alkunsa jo kaksikymmentä vuotta sitten TV- ohjelma Laulavassa Sydämessä. Moni muu aihe ja idea olisi tässä ajassa auttamattomasti vanhentunut ja menettänyt kiiltonsa, mutta tämä ei. Jotkut asiat ovat vain ajattomia eivätkä ole kiinni trendeissä eikä muotivirtauksissa. Olemme tekijöinä ylpeitä saamastamme huomiostanne ja pidämme tätä kunnianosoituksena Baddingin kuolemattomalle musiikille. Keep Rocking Radio Suomirock”