Tommi Läntinen ja Noora Louhimo duetoivat uutuusbiisillä Laitapuoli – Katso täältä biisin video

Tommi Läntinen ja Noora Louhimo duetoivat uutuusbiisillä Laitapuoli – Katso täältä biisin video

Tommi Läntinen duetoi Battle Beastin Noora Louhimon kanssa uudella singlellään Laitapuoli, joka julkaistaan tänään 11.8.2023. Kyseessä on uusi single Tommin 6.10.2023 julkaistavalta studioalbumilta Maailma kääntyy kohti valoa. Singlen ja levyn julkaisee Vallila Music House.
Katso täältä kappaleen video, joka on kuvattu Helsingissä Harmajan majakalla heinäkuussa.

Laulajien yhteistyö alkoi, kun Noora haastatteli Tommia opinnäytetyöhönsä. Tällöin oli universumi kuulollaan, kuten Noora asian muotoilee:

”Oon pikkutytöstä asti kuunnellut Tommin voimaannuttavaa ääntä ja ihannoinut hänen teräviä sanoituksiaan. Osasin vaan toivoa yhteistyötä hänen kanssaan. Keskustelu alkoi ja meidän maailmat kohtas … ja nimenomaan ajatusmaailmat. Oli kuin oltas ennenkin tunnettu ja ystävyys alkoi.”

Yhteistyö alkoi luontevasti: “Sitten hän pyysi mua duetoimaan Laitapuoleen ja olin mukana tottakai. Mä oon niin fiiliksissä, että nyt me tuodaan yhdessä tähän maailmaan voimaannuttava biisi, josta ihmiset voi ammentaa ja saada draivia päiväänsä.”

Tommi kertoo puolestaan seuraavaa: “Kun Laitapuoli syntyi, tunsin, että se on juuri oikea biisi duetoitavaksi Noora Louhimon kanssa. Studiossa asia oli kirkas, saan laulaa upean ja poikkeuksellisen lahjakkaan taiturin kanssa.”

Hänkin hehkuttaa yhteistyötä: “Elämänkokemus soi äänissämme väkevänä, kun eväinä ovat usko tulevaan ja omiin mahdollisuuksiin. Kemiat kohtaavat! Noora ystäväni, tämä on suuri ilo!”

Noora jatkaa: ”Laitapuoli on biisi kaikille, jotka miettivät, onko jo liian myöhäistä saavuttaa unelmiaan. Biisissä on sellanen draivi ja sellaset äänen- ja mielenvoimat yhdistettynä, että sanoma kuuluu seuraaviin galakseihinkin. Kuuntele ja aja kohti kiihdystyskaistaa!”

https://tommilantinen.fi
https://www.facebook.com/TommiLantinen/
https://www.instagram.com/tommilantinenofficial/

https://vallilamusichouse.fi/
facebook.com/VallilaMusicHouse/

 

LEVY-YHTIÖ
Vallila Music House Oy
Gabi Hakanen
gabi.hakanen@vallilamusichouse.fi
+358 400 878 586

OHJELMAMYYNTI
Warner Music Live
Niina Jalonen
niina.jalonen@warnermusic.com
+358 40 568 3242

TIEDOTUS
Helsinki Calling
Katja Toivanen
katja.toivanen@helsinkicalling.com
+358 40 701 1686

JAKELU
Sony Music Finland