STEREO julkaisi uuden kappaleen ”Woo Woo”, jolla vierailee Michael Monroe – myös kesän festarikeikat julki

STEREO julkaisi uuden kappaleen ”Woo Woo”, jolla vierailee Michael Monroe – myös kesän festarikeikat julki

DJ-tuottajaduo STEREO julkaisi tänään perjantaina 29.3. uuden kappaleen ”Woo Woo”, jolla vierailee Michael Monroe. Kappale on näyte STEREOn myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta debyyttialbumilta, jolta duo julkaisee uusia kappaleita joka kuukausi.

”STEREOn musiikki koostuu intohimosta, hyvästä fiiliksestä, rohkeudesta ja rajojen rikkomisesta, ja tätä kaikkea Woo Woo -biisi on! Toivottavasti biisi vie sut sun mielessä johonki kivaan ja positiiviseen paikkaan sekä saa sun jalat liikkeelle! Michael Monroe on yksi legendaarisimpia suomalaisia muusikoita ja meidän idoli. Oli aivan törkeen siistiä, että Michael diggasi biisistä, ja oli heti siinä messissä. Meille tämä on suuri kunnia. Kiitos Michael! Tätä ei olis osannut pikkupoikana kuvitella!”

STEREOn debyyttisingle ”Vuosien päästä feat. Etta” on streamannut jo kultaa sekä pysynyt lähes kaksi kuukautta Spotify-listan top10:ssä. Kappale on noussut myös radiolistan top30:een ja Shazam-listan ykköseksi. STEREOn ensimmäinen keikka on Vanhalla Ylioppilastalolla lauantaina 6.4. ja kesällä yhtye kiertää festivaaleja.

STEREO – KEVÄÄN JA KESÄN KEIKAT 2019

06.04. Vanha Ylioppilastalo, Helsinki
20.06. RMJ, Rauma
21.06. Himos Juhannus
22.06. Tahko Juhannus
06.07. Ruisrock. Turku
12.07. Suomipop Festivaali, Oulu
17.07. Tammerfest, Tampere
20.07. Kaivohuone, Naantali
26.07. Qstock, Oulu
02.08. Sunsets, Kuopio
03.08. Solar Sound, Seinäjok
09.08. Simerock, Rovaniemi
24.08. Iso Jano, Lahtii

STEREO on DJ-tuottajaduo, jonka muodostavat Haloo Helsinki! –yhtyeen kitaristi-säveltäjät Leo Hakanen ja Jere Marttila. Leo ja Jere toimivat STEREOn biisintekijöinä, vokalisteina ja tuottajina. Tulevalla albumilla vierailee myös maamme ykkösrivin artisteja.