EMPPU – TÄÄ LAULU ON SUN MUSIIKKIVIDEO NYT ULKONA!

EMPPU – TÄÄ LAULU ON SUN MUSIIKKIVIDEO NYT ULKONA!

Emppu julkaisi toukokuun lopulla debyyttisinglensä Tää laulu on sun, ja nyt biisille on julkaistu mieletön musavideo! Kappale on otettu hienosti vastaan ja se onkin kerännyt kuukaudessa jo yli 40 000 streamia Spotifyssa. Video on ennakkonäytössä Soundin sivuilla, tsekkaa video sekä lue juttu tästä!

’’Mulle oli selvää, että mun ekan sinkun Tää laulu on -video pitää kuvata ainakin osittain jossain päin Alppilaa. On varmaan sanomattakin selvää, että tuo teksti on aika henkilökohtainen ja koska olen sen Alppilassa säveltänyt, piti videoon saada oikeat huudit messiin.

 Tää laulu on sun -kappale kertoo parisuhteen loppumisen jälkeen jaloilleen nousemisesta ja omistajuudesta omaan elämään. Se on voimalaulu, joka sopii suurimmalla osalla jengistä johonkin elämänvaiheeseen. Siksi halusin messiin erilaisia ihmisiä omissa ympäristöissään ottamaan biisin itselleen. Tää laulu on mun, sun ja oikeastaan meidän kaikkien.’’ Emppu kertoo.

Emppu on pitkänlinjan musan tekijä, kitaristi ja laulaja, jonka suomenkieliset biisit nostavat päätään nyt ensimmäistä kertaa.  Emppu säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse, laulujen aiheet kumpuavat omasta elämästä. Aitous ja suvaitsevaisuus ovat Empulle tärkeitä arvoja, johon hän pyrkii omassa arjessa, musiikissa, kohtaamisissa ja elämässä ylipäänsä. Ja tämä kaikki kuuluu myös hänen musiikissa.

Emppu somessa:
Instagram: @emppu_suhonen
Facebook: Emppu

YouTube: Emppu

Pressikuvat täältä.