Emppu Suhoselta uutta musiikkia!

Emppu Suhoselta uutta musiikkia!

Tiktakin ja The Rasmuksen riveistä tutuksi tullut Emppu Suhonen valmistelee syksyllä julkaistavaa sooloalbumiaan. Esimakua levyltä antaa tänään ilmestynyt uusi single Melissa, joka on tositarina Empun ja tämän keikkojen eturivistä usein löytyvän tytön kohtaamisesta.

Emppu Suhosen tänään julkaisema Melissa-single kertoo yhteyden syntymisestä. Se on tositarina kahden ihmisen yllättävästä kohtaamisesta ja siitä, kuinka tärkeää kaikille on tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Kuuntele uusi kappale täältä

Mulle tässä biisissä kuvaamani kohtaaminen oli todella merkittävä. Elämässä oli alakuloinen vaihe, jossa en luottanut itseeni musiikintekijänä, ja koin olevani vähän hukassa. Tapasin sattumalta erään henkilön, joka kävi uskollisesti keikoillani myös niissä kaikkein pienimmissäkin paikoissa. Vaikka emme tunteneet toisiamme, kohtaamisemme oli todella lämmin ja kaunis. Tajusin, ettei muusikkouteni määrity menestyksen kautta. Riittää, että on just se yksi tyyppi, jolle mun musiikki on merkityksellistä. Tämä yksi ihminen palautti mun hetkellisesti kadoksissa olleen uskoni itseeni, ja ansaitsee siitä ehdottomasti biisin. Toivon, että jokaisen elämässä olisi se yksi Melissa, joka haluaa kuunnella mitä sä sanot ja kuulla myös sen sanomatta jääneen, Emppu kertoo.

Viime aikoina The Rasmus -yhtyeen energisenä kitaristina nähdyn Emppu Suhosen sooloalbumi julkaistaan alkusyksystä. Vallila Music Housen julkaisema levy koostuu kokonaan Empun sävellyksistä ja sanoituksista. Albumia on Empun kanssa ollut tekemässä Erno Laitinen (Haloo Helsinki!, Sami Yaffa, CMX, The 69 Eyes, Michael Monroe).

Linkit:
Lataa Empun mediakuvat täältä
vallilamusichouse.fi

LEVY-YHTIÖ
Vallila Music House Oy
Gabi Hakanen
gabi.hakanen@vallilamusichouse.fi
+358 400 878 586

OHJELMAMYYNTI
Vallila Music House
Olli Vartiainen
keikkaolli@gmail.com
+358 40 966 5230

TIEDOTUS
Liekki Promotion Oy
Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com
+358 40 846 0116

JAKELU
Sony Music Finland