STEREOn uudella singlellä ”Bonnie & Clyde” vierailevat Ida Paul & Kalle Lindroth

STEREOn uudella singlellä ”Bonnie & Clyde” vierailevat Ida Paul & Kalle Lindroth

Duon 1.11. julkaistava debyyttialbumi ”00740” on streamannut ennakkoon kultaa

STEREO järjestää levyn julkaisun kunniaksi ilmaiskeikan Suutarilan ala-asteella 1.11.

DJ-tuottajaduo STEREO julkaisee perjantaina 25.10. uuden singlen ”Bonnie & Clyde”, jolla vierailevat Ida Paul & Kalle Lindroth. STEREOn ennakkoon kultaa streamannut debyyttialbumi ”00740” julkaistaan perjantaina 1.11.2019. Levyn julkaisun kunniaksi STEREO järjestää samana iltana ilmaiskonsertin Helsingin Suutarilan ala-asteen koululla klo 20:00.

STEREOn ja debyyttialbumillaan ”Nää kaikki kertoo susta” tuplaplatinarajan rikkoneen popduo Ida Paul & Kalle Lindrothin yhteiskappale syntyi keskinäisen kunnioituksen pohjalta: ”Ollaan tunnettu jätkien kanssa pitkään ja on tosi hienoa, että näiden vuosien jälkeen tehdään eka Ida & Kalle fiitti juuri Leon ja Jeren kanssa”, kertoo Kalle Lindroth ja Ida Paul jatkaa: ”STEREOn kanssa studiolla oli hieno tekemisen meininki mikä näkyy myös lopputuloksessa. Tässä biisissä kuuluu molempien bändien oma staili.”

Bonnie & Clyde on muodostunut kesän ja syksyn STEREO-keikoilla yleisön suosikiksi, ja on yksi odotetuimmista tulevan albumin kappaleista: ”Tän biisin julkaisua ollaan venattu jo pitkään. Ollaan vedetty tätä jo keikoilla, ja jengi on diggaillut paljon. Tässä kohtaa hienosti melodia ja sanat”, kuvailee STEREOn Leo Hakanen.

STEREO on DJ-tuottajaduo, jonka muodostavat Haloo Helsinki! -yhtyeen kitaristi-säveltäjät Leo Hakanen ja Jere Marttila. Leo ja Jere toimivat STEREOn biisintekijöinä, vokalisteina ja tuottajina. Tulevalla albumilla vierailee maamme ykkösrivin artisteja.

STEREOn debyyttisingle ”Vuosien päästä feat. Etta” on noussut yhdeksi alkuvuoden isoimmista hiteistä. Kappale on streamannut platinaa ja on edelleen kahdeksan kuukautta julkaisun jälkeen Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa. Kappale on soinut radioissa yli 2000 kertaa sekä noussut radiolistan top20:een ja Shazam-listan ykköseksi. STEREOn kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 12 miljoonaa kertaa.

STEREO on parhaillaan mittavalla syyskiertueella, joka huipentuu vuoden viimeiseen keikkaan Helsingin IHKU Baariin 20.12.2019

STEREO – VUODEN VIKAT KEIKAT 2019

25.10. Rauma Domino
01.11. Helsinki Suutarilan ala-aste levynjulkkarikeikka
08.11. Lappeenranta Amarillo
16.11. Jämsä Himos Areena
22.11. Vaasa Teatro
30.11. Lahti Wintti
07.12. Kajaani Onnela
13.12. Yksityistilaisuus
14.12. Kankaanpää Siili
20.12. Helsinki IHKU