STEREO juhlistaa 00740 -albumin julkaisua Helsingin Suutarilan ala-asteen koululla ilmaiskeikalla 1.11.2019

STEREO juhlistaa 00740 -albumin julkaisua Helsingin Suutarilan ala-asteen koululla ilmaiskeikalla 1.11.2019

Levyn julkaisukeikan lisäksi STEREO lahjoittaa uusia soittimia ja soitintarvikkeita koulun musiikkiluokille.

Haloo Helsinki! -yhtyeen kitaristi-säveltäjät Leo Hakanen ja Jere Marttila perustivat alkuvuodesta 2019 DJ-tuottajaduon nimeltä STEREO. Duon debyytti-albumi ”00740” julkaistaan pe. 1.11.2019. Levyn julkaisun kunniaksi STEREO järjestää samana iltana ilmaiskonsertin Helsingin Suutarilan ala-asteen koululla klo. 20:00.

”Tällä STEREO:n levyjulkkarikeikalla on meille aivan erityinen syy ja merkitys. Suutarilan ala-asteen koulu ja sen musiikkiluokat olivat meidän musiikkiuran kannalta merkityksellinen paikka. Täällä saatiin ensimmäinen kosketus oikeisiin soittimiin, opittiin soittamaan, perustettiin eka bändi ja päästiin skulaan ensimmäistä kertaa livenä yleisön eteen.” -toteaa Jere Marttila.

Vierailimme alkuvuodesta meidän koululla tapaamassa vanhaa musaopettajaamme Ismoa. Luokissa oli edelleen kiva fiilis, ja ne samat soittimet joilla kaksikymmentä vuotta sitten otettiin Jeren kanssa ensituntumaa bändihommiin. Siinä menneitä muistellessa syntyi samalla ajatus, että voisimme STEREO:n kanssa hankkia koululle uusia soittimia ja soitintarvikkeita nykyisille oppilaille. Musiikkiluokkatoiminta kun on edelleen mitä parhain paikka ja kanava purkaa tuntojaan, sekä kehittää musakuvioita kavereiden parissa. Ja ei voi olla pelkästään sattumaa, että Haloo Helsinki!, The Rasmus, Tiktak, Indica, STEREO ja Sonny ovat lähtöisin juurikin Suutarilan musaluokilta – postinumerosta 00740.” -jatkaa Leo Hakanen

STEREOn debyyttisingle ”Vuosien päästä feat. Etta” on noussut yhdeksi alkuvuoden isoimmista hiteistä. Kappale on streamannut platinaa ja on edelleen seitsemän kuukautta julkaisun jälkeen Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa. Kappale on soinut radioissa yli 2000 kertaa sekä noussut radiolistan top20:een ja Shazam-listan ykköseksi. STEREOn kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 12 miljoonaa kertaa.

STEREO on parhaillaan mittavalla syyskiertueella, joka huipentuu vuoden viimeiseen keikkaan Helsingin IHKU Baariin 20.12.2019

STEREO – VUODEN VIKAT KEIKAT 2019

18.10. Joensuu Kerubi
25.10. Rauma Domino
01.11. Helsinki Suutarilan ala-aste levynjulkkarikeikka
08.11. Lappeenranta Amarillo
16.11. Jämsä Himos Areena
22.11. Vaasa Teatro
30.11. Lahti Wintti
07.12. Kajaani Onnela
13.12. Yksityistilaisuus
14.12. Kankaanpää Siili
20.12. Helsinki IHKU

STEREO on DJ-tuottajaduo, jonka muodostavat Haloo Helsinki! -yhtyeen kitaristi-säveltäjät Leo Hakanen ja Jere Marttila. Leo ja Jere toimivat STEREOn biisintekijöinä, vokalisteina ja tuottajina. Tulevalla albumilla vierailee maamme ykkösrivin artisteja.

Albumi julkaistaan ja keikat myydään musiikkituotantoyhtiö Vallila Music House Oy:n kautta. Pressikuvat ovat ladattavissa täältä.

STEREO levynjulkkarikeikan yhteistyössä mukana:

Genelec * F-Musiikki * Sony Music Entertainment Finland * Helsingin IFK * Hypement * Lähtitapiola * Simerock * Kehystyspalvelu Nyström * Haloo Music Group * Data Mate * Simerock * Pyroman * Black Ant * Bright * Nemes Music * Ludo Music * JH Agency * GH Music Production