Sami Yaffa julkaisee toisen soololevynsä

Sami Yaffa julkaisee toisen soololevynsä

Suomalaisen rockin legenda, Hanoi Rocksin lisäksi muun muassa Pelle Miljoonan ja Michael Monroen bändeistä, Mad Juanasta, Joan Jett and The Blackheartsista ja New York Dollsista tuttu Sami Yaffa julkaisi pitkän uransa ensimmäisen sooloalbumin The Innermost Journey To Your Outermost Mind syksyllä 2021. Upean vastaanoton saanut ja muun muassa Emma-ehdokkuuden vuoden rockalbumista napannut albumi saa jatkoa, kun Yaffan toinen soololevy, mystisesti nimetty Satan’s Helpers War Lazer Eyes and The Money Pig Circus julkaistaan perjantaina 8.maaliskuuta Vallila Music Housen toimesta.

Ensimmäisen sooloalbumini The Innermost Journey To Your Outermost Mind sai niin hyvän vastaanoton, että päätin tehdä toisen perään. Äänityksiä on kestänyt parisen vuotta, ja uutta levyä on tehty matkan varrella niin Suomessa, Ruotsissa kuin Espanjassakin. Rundaavasta bändistäni,  johon kuuluvat itseni lisäksi muun muassa HIMistä tutut kitaristi Linde Lindström ja kosketinsoittaja Burton sekä edellisellä levylläkin kannuja paiskonut maestro Janne Haavisto muodostui pysyvä bändi, ja tällä kokoonpanolla ryhdyttiin hommiin. Levyn biisit peilaavat viimeisen parin vuoden kaoottista maailman tilannetta, omia henkilökohtaisia kokemuksiani ja menneisyyden true stooreja., Yaffa kertoo.

Levyn tuottajana toimii Yaffa itse yhdessä debyyttilevylläkin puikoissa olleen Erno Laitisen kanssa. Mukaan levylle Yaffa sai myös useamman tutun vierailijan.

 ”Sain mukaan taas hyviä ystäviäni, jonka musikaalisia otteita arvostan suunnattomasti. Matkalla tarttu messin Michael Monroe, Nasty Suicide, Dregen, Steve Conte, ja Rich Jones, joka vastaa myös levyn upeasta kansitaiteesta. Tän levyn tekeminen oli yhtä suunnaton ilo tehdä, kuin edellisenkin. Toivottavasti se välittyy myös kuuntelijoillekin Yaffa jatkaa.

Satan’s Helpers War Lazer Eyes and The Money Pig Circus tulee saataville striimauspalveluiden lisäksi myös cd ja lp-formaateissa. Levyn ennakkomyynti on käynnistynyt tänään ja levyn voi nyt tilata ennakkoon täältä: https://SamiYaffa.lnk.to/SatansHelpers

Sami Yaffa – Satan’s Helpers War Lazer Eyes And The Money Pig Circus (Vallila Music House)

Julkaisu 8.3.2024

  1. Satan’s Helpers War Lazer Eyes & The Money Pig Circus
  2. Silver Or Lead
  3. Hurricane Hank
  4. Death Squad
  5. Down Home
  6. Shitshow
  7. Crashing Down
  8. Chemical Life
  9. Far Star
  10. Faster Than Time

Levyn julkaisun jälkeen Yaffa lähtee yhtyeineen viisi keikkaa kattavalle Suomen kiertueelle, joka etenee seuraavasti:

21.03.2024 Helsinki, Tavastia
22.03.2024 Imatra, OC Bar
23.032024 Jyväskylä, Lutakko
29.03.2024 Tampere, Klubi
30.03.2024 Kouvola, House of Rock

www.instagram.com/samiyaffaofficial
www.facebook.com/sami.yaffa

Promokuvia täällä.

Levy-yhtiö: 
Vallila Music House
www.vallilamusichouse.fi

Lisätietoja:
Sami Rikala
sami.rikala@sonymusic.com
Puh. 0400 766 879

Keikat:
Olli Vartiainen
keikkaolli@gmail.com
Puh. 040 966 5230