Haloo Helsinki! teki paluun uudella singlellä ”Lady Domina”

Haloo Helsinki! teki paluun uudella singlellä ”Lady Domina”

Kuuntele ”Lady Domina” tästä.

Haloo Helsinki! on julkaissut uuden kappaleen ”Lady Domina”, jonka myötä yhtye palaa yli kahden vuoden mittaiselta tauolta. ”Lady Domina” on ensimmäinen single vuonna 2021 julkaistavalta yhtyeen seitsemänneltä albumilta.

”On mennyt yli kaksi vuotta siitä kun ollaan viimeksi julkaistu musaa, mutta tulevaa levyä on tehty täysillä jo koko tämä vuosi. Keskellä levytyssessiota syntyi spontaanisti jazz-viitteitä ja musiikillista pilkettä silmäkulmassa sisältävä biisi, johon Elli kirjoitti ajankuvaa maalailevan tekstin. Tästä syystä halusimme julkaista biisin jo nyt, vaikka alun perin luvattiinkin tulla takaisin vasta 2021”, yhtye kertoo.

”Ottakaa Lady Domina haltuun ja fiilistelkää! Pidetään toisistamme ja luonnosta huolta!”

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 240 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 12 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”.

HALOO HELSINKI!
www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tommi Saarikoski
Sony Music Finland
tommi.saarikoski@sonymusic.com
+358 40 532 7345

Levy-yhtiö
Vallila Music House &
Sony Music Entertainment Finland

Management
Gabi Hakanen
Vallila Music House
gabi.hakanen@vallilamusichouse.fi
+358 400 878586