Haloo Helsinki! julkaisi musiikkivideon paluusingleen ”Lady Domina”

Haloo Helsinki! julkaisi musiikkivideon paluusingleen ”Lady Domina”

Katso ”Lady Domina” -video tästä.

Haloo Helsinki! julkaisi tänään musiikkivideon viime perjantaina julkaistulle paluusinglelle ”Lady Domina”. Animaatiota ja bändikuvaa yhdistävän videon on ohjannut ja kuvannut Elias Ryynänen, ja sen on animoinut Aino Eronen.

Kesällä 2020 kun Lady Domina -biisi päätettiin julkaista ensimmäisenä singlenä tulevalta Haloo Helsinki! -albumilta, ja kun siihen harkittiin tehtäväksi musiikkivideota, tuli meille mieleen animaatiovideot Batmanista Aristokatteihin. Lady Dominan hahmon animointi ja bändin soitto-osuuksien yhteensovittaminen onnistui vaivattomasti, ja videon kuvaukset olivat yksi hauskimpia kokemuksia, mitä ollaan tehty Haloon kanssa. Toivottavasti diggaatte!” bändi kommentoi.

Haloo Helsinki! palasi Lady Domina -singlen myötä yli kahden vuoden mittaiselta tauolta. Kappale nousi julkaisupäivän streameilla suoraan Suomen Spotify-listan sijalle #1. ”Lady Domina” on ensimmäinen single vuonna 2021 julkaistavalta yhtyeen seitsemänneltä albumilta.

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 240 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 12 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”.

www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki

Pressikuvat:
https://sonymusic.fi/pressikuvat/?artist_type=kotimaiset-artistit#haloo-helsinki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tommi Saarikoski
Sony Music Finland
tommi.saarikoski@sonymusic.com
+358 40 532 7345

Levy-yhtiö
Vallila Music House
Sony Music Entertainment Finland

Management
Gabi Hakanen
Vallila Music House
gabi.hakanen@vallilamusichouse.fi
+358 400 878586