Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 14.8.2021

Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 14.8.2021

Lipunmyynti ”Haloo Stadion!” -konserttiin alkaa ma 7.12. klo 09.00 osoitteessa www.lippu.fi/haloohelsinki

Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 14.8.2021. ”Haloo Stadion!” -konsertin liput tulevat myyntiin Lippu.fi:n kautta maanantaina 7.12.2020 klo 9:00.

15 vuotta sitten kun Haloo Helsinki! perustettiin, oli meillä kaikilla iso intohimo tehdä musaa ja päästä ylipäätänsä keikoille. Ja noista ajoista ei oikeastaan ole mikään sen suuremmin muuttunut henkisesti. Sama fiilis ja sisäinen ääni, mikä on ajanut meitä eteenpäin näiden vuosien aikana ihmisinä ja bändinä, takoo edelleen sydänalassa.

Samalla tässä saa olla todella kiitollinen siitä, että jengi on ottanut Haloon omakseen ja kannustanut meitä tekemään uutta musaa vuodesta toiseen. Reilut pari vuotta se kuitenkin vaati tässä kohtaa meiltä itsellemme kypsytellä paluuta, niin musiikillisesti kuin muutenkin. Mutta nyt voi ilolla todeta, että me ollaan luotu nahkamme uudelleen, ja kaikki alkaa olla valmista ensi vuoteen 2021”, bändi kertoo.

Haloo Helsinki! julkaisi lokakuussa uuden singlen ”Lady Domina”, jonka myötä yhtye palasi yli kahden vuoden mittaiselta julkaisutauolta. Kappale meni suoraan Spotify-listan sijalle #1 sekä radiolistan top10:een. ”Lady Domina” on ensimmäinen single vuonna 2021 julkaistavalta yhtyeen seitsemänneltä albumilta.

Haloo Stadion! -konsertti on yhtyeen paluuvuoden 2021 kohokohta:

Mikä on se seuraava iso askel? Tätä kysymystä kaikki artistit varmaan kelaa uransa varrella useampaan otteeseen? Niin myös mekin. Haloon kanssa tuohon kysymykseen saatiin vastaus edellisen kerran Tallinnan Saku Arena -keikkojen myötä keväällä 2017. Huikeita muistoja, jotka elävät ikuisesti mielissämme.

Sitä fiilistä kohti on hyvä mennä myös loppukesästä 2021, jolloin me aiotaan tehdä uramme isoin keikka Helsingin uusitulla Olympiastadionilla 14.8.2021. Ja onhan tätä keikkaa myös toivottu meidän fanien keskuudessa todella paljon! Nyt on hyvä aika toteuttaa tämä yhteinen unelma. Me luvataan tarjota varmasti ikimuistoinen ilta teille kaikille! Pitkästä aikaa tässä on sellainen fiilis, että nyt on ilmassa jotain mitä odottaa yhdessä!

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 240 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 12 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”.

Haloo Helsinki! – Haloo Stadion!, Olympiastadion, Helsinki, LA 14.8.2021
Liput alkaen 39,90€: www.lippu.fi/haloohelsinki
Keikka on sallittu (lukuun ottamatta anniskelukatsomoa), permannon suositusikäraja 12 vuotta.

Haloo Stadion! -konsertti seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Keikka järjestetään täysimääräisenä tapahtumana elokuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu konserttilippu automaattisesti uutena konserttipäivänä tai voit palauttaa sen. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut.

www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki

Pressikuvat:
https://sonymusic.fi/pressikuvat/?artist_type=kotimaiset-artistit#haloo-helsinki

Konsertin tuottaa HMG, Vallila Music House ja Nelonen Media.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Tommi Saarikoski
Sony Music Finland
tommi.saarikoski@sonymusic.com
+358 40 532 7345

Management
Gabi Hakanen
Vallila Music House
gabi.hakanen@vallilamusichouse.fi
+358 400 878586

Promoottori
Jake Hannula
Vallila Music House
jake.hannula@vallilamusichouse.fi
+358 50 301 0868

Nelonen Media, Vastaava tuottaja
Marko Salo
marko.salo@nelonenmedia.fi
+358 40 8309838