Festarikeikat aloittanut STEREO julkaisi uuden singlen ”Rauhaa ja rakkautta”, jolla vierailee Aste

Festarikeikat aloittanut STEREO julkaisi uuden singlen ”Rauhaa ja rakkautta”, jolla vierailee Aste

STEREOn debyyttisingle ”Vuosien päästä feat. Etta” on streamannut platinaa ja soinut radioissa yli 1000 kertaa

 Kuuntele ”Rauhaa ja rakkautta feat. Aste” tästä.

DJ-tuottajaduo STEREO julkaisi tänään uuden singlen ”Rauhaa ja rakkautta”, jolla vierailee hittiräppäri Aste. Kappale on uusin single STEREOn myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta debyyttialbumilta, jolta duo julkaisee uusia kappaleita joka kuukausi. STEREO aloitti kesän festarikeikat viime viikolla, ja ensi viikolla duo nähdään Ruisrockissa.

”Oli suuri kunnia päästä tekee Asteen kanssa kimppabiisi. Me ollaan molemmat rundattu Suomea yli kymmenen vuotta, ja tutustuttu tien päällä. Biisi kertoo tärkeistä teemoista, eli rauhasta ja rakkaudesta. Tässä on hyvää kesätunnelmaa, jolla saa bileet käyntiin! Nautitaan auringosta ja nähään festareilla!” tunnelmoi STEREO.

STEREOn debyyttisingle ”Vuosien päästä feat. Etta” on noussut yhdeksi alkuvuoden isoimmista hiteistä. Kappale on streamannut platinaa ja on edelleen neljä kuukautta julkaisun jälkeen Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa. Kappale on soinut radioissa yli 1000 kertaa sekä noussut radiolistan top20:een ja Shazam-listan ykköseksi. STEREOn edellinen single ”Joo mä elän feat. Markus Salo” nousi suoraan julkaisupäivänä Spotifyn top50-listalle ja on pysynyt siellä julkaisusta asti.

STEREO – KESÄN KEIKAT 2019

20.06. RMJ, Rauma
21.06. Himos Juhannus
22.06. Tahko Juhannus
06.07. Ruisrock. Turku
12.07. Suomipop Festivaali, Oulu
17.07. Tammerfest, Tampere
20.07. Kaivohuone, Naantali
26.07. Qstock, Oulu
02.08. Sunsets, Kuopio
03.08. Solar Sound, Seinäjok
09.08. Simerock, Rovaniemi
24.08. Iso Jano, Lahtii

STEREO on DJ-tuottajaduo, jonka muodostavat Haloo Helsinki! –yhtyeen kitaristi-säveltäjät Leo Hakanen ja Jere Marttila. Leo ja Jere toimivat STEREOn biisintekijöinä, vokalisteina ja tuottajina. Tulevalla albumilla vierailee myös maamme ykkösrivin artisteja.