uutiset

Kari Aalto & Rastakarai julkaisi uuden singlen ”Love And Peace” – reggaeyhtyeen debyyttialbumi huhtikuussa

Kari Aalto & Rastakarai julkaisi uuden singlen ”Love And Peace” – reggaeyhtyeen debyyttialbumi huhtikuussa

Kaikkia ihmisiä pitäis ymmärtää ja kaikkia ihmisiä pitäis hyväksyä ja niistä pitäis välittää niistä ihmisistä

 Kuuntele ”Love And Peace” tästä.

 Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen solistina tunnettu Kari Aalto perusti viime vuonna uuden reggae -yhtyeen nimeltä Kari Aalto & Rastakarai. Yhtye julkaisi tänään toisen singlen ”Love And Peace” 3.4.2020 julkaistavalta debyyttialbumilta ”Summer Is Fun Fun Fun”. Kappaleesen sisältyy vahva rauhan ja rakkauden sanoma:

Maailmassahan tehdään paljon terrori-iskuja ja tapetaan ihmisiä, soditaan ympäri maapalloa ja se ei oo kauheen kiva juttu, koska jokainen ihminen, olkoot sitten musta tai valkoinen tai ruskea tai minkä värinen tahansa niin kaikkia ihmisiä pitäis ymmärtää ja kaikkia ihmisiä pitäis hyväksyä ja niistä pitäis välittää niistä ihmisistä. Se ei oo oikein että jotkut vihaa niin paljon ihmisiä että tekee ihmisille pahaa. Sen takia mä tein tän kappaleen nimeltä Love And Peace eli rauha ja rakkaus”, kuvailee Kari Aalto kappaleen tekstiä.

Kahdeksanhenkisen Kari Aalto & Rastakarain reggaesoundista päästään nauttimaan laajemmin 3. huhtikuuta, kun yhtyeen debyyttialbumi ”Summer Is Fun Fun Fun” julkaistaan. Levy sisältää ”Love And Peace” -singlen lisäksi viime vuonna julkaistut kappaleet ”Saba-daba duba-daba” ja ”Piknikillä”. Albumi julkaistaan vinyylinä, CD:nä sekä digitaalisesti ja sen ennakkomyynti käynnistyi tänään.

Kari Aalto & Rastakarai tuo aitoa Jamaika-soundia suoraan Helsingin Kalliosta. Bob Marleyn ja Peter Toshin henki ja rytmi ovat vahvasti läsnä bändin soinnissa, unohtamatta Beach Boysin ja Buddy Hollyn merkitystä Karin suurina musiikillisina innoittajina. Kari Aalto & Rastakarai -yhtye tullaan näkemään myös keikoilla lähiaikoina.

”Mä oon aina digannut regeitä! Kun PKN loppu, niin mä siirryin tavallaan punkista regeihin ku siinä on niin hyvä rytmii” – Kari toteaa uudesta aluevaltauksestaan.

Biisit tulevalle albumille Kari on kirjoittanut yhdessä tuottaja Hannu Pikkaraisen kanssa. Sanoituksista Kari vastaa yksin omintakeisella tyylitajulla ja intohimolla. Kallio, luonto, polkupyörät, Lemmy, piknik ja laitapuolen kulkijat saavat erityshuomion Karin tarinoissa.

Albumi julkaistaan ja keikat myydään musiikkituotantoyhtiö Vallila Music House Oy:n kautta.

 Pressikuvat ovat ladattavissa täältä.