Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin perustuvan musikaalin ensi-ilta viikon kuluttua to 6.2.

Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin perustuvan musikaalin ensi-ilta viikon kuluttua to 6.2.

Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin perustuva Maailma on tehty meitä varten -musikaali saa ensi-iltansa Helsingin Peacockissa viikon kuluttua torstaina 6.2. Ystävyydestä kertovan musikaalin ovat käsikirjoittaneet Kiti Kokkonen ja Jenni Pääskysaari. Esityksen ohjaa Samuel Harjanne. Vastaavana kapellimestarina, musiikin sovittajana ja musiikkidramaturgina toimii Eeva Kontu.

Kyseessä on kotimaisen musikaalin kantaesitys.

“Olemme haaveilleet tästä musikaalista jo vuosia aiemmin! On upeaa, että tämä saadaan nyt toteutettua alan parhaiden tekijöiden kanssa. Lopputulos tulee olemaan varmasti ikimuistoinen niin meille kuin meidän faneille”, kommentoi Haloo Helsinki -yhtye odottavin mielin.

Näyttelijät ja musikaaliyhtye

Näyttämöllä nähdään runsas joukko alan tekijöitä, joilla on vahvaa taustaa niin teatteri-, TV- kuin elokuvaproduktioista: Marika Huomolin, Heljä Heikkinen, Miiko Toiviainen, Kaisa Leppänen, Jani Karvinen, Tatu Sinisalo, Kia Laitakari, Kaisla Ollila, Julius Martikainen, Taneli Läykki, Meeri Toivonen, Nea Paatero, Silja Saarikangas, Vilma Galambosi, Saku Peippo, Arttu Valle ja Elias Valle sekä livebändi Joonas Kaikko, Jesse Mäläskä, Tony Sikström ja Varre Vartiainen.

Toivomme, että katsojat saavat musikaalista ikimuistoisen kokemuksen – positiivisuutta, iloa, naurua, toki myös draamaa ja koskettavia hetkiä, ja luonnollisesti hyvää musaa. Ja uskomme myös, että nuorempi porukka löytää tämän esityksen myötä musikaalien maailman”, bändi jatkaa.

Trailer julkaistu

Musikaalin trailer on julkaistu. Esitykseen voi kurkistaa osoitteessa:  https://youtu.be/eDkJMP4CjjE

Musikaalin esityskausi on Peacockissa 6.2.-28.3 ja sen tuottavat Suomen Komediateatteri sekä Vallila Music House.

Liput: 49-69 eur / kpl (sisältäen toimitusmaksun)

 

Esitysajat ja lipunmyynti:

www.ticketmaster.fi
Yritys- ja ryhmämyynti: Suomen Komediateatteri Oy, teatteri@suomenkomediateatteri.fi, 010 821 2705

Pressikuvat: www.suomenkomediateatteri.fi/media
Media-akkreditoinnit: taija@propromotion.fi

www.suomenkomediateatteri.fi
FB & IG: @suomenkomediateatteri // @peacockteatteri // #suomenkomediateatteri //  #peacockteatteri

Lisätiedot:

Tuotanto: Suomen Komediateatteri, Jan Streng, 040 733 5929, jan.streng@suomenkomediateatteri.fi
Viestintä: ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

Suomen Komediateatteri on helsinkiläinen vuonna 1995 perustettu ammattiteatteri. Se tunnetaan humoristisesta tyylistään viihdyttää katsojia. Suomen Komediateatterille on tärkeää käsitellä yhteiskunnallisia ilmiöitä ja ihmisyyttä revyyn, satiirin ja komedioiden avulla. Myös koko perheen lastenteatteri on sydäntä lähellä. Teatterin päänäyttämö on 1.7.2018 alkaen Linnanmäen Peacock.