Haloo Helsinki! julkaisee uuden albumin ”Älä pelkää elämää” 10. syyskuuta

Haloo Helsinki! julkaisee uuden albumin ”Älä pelkää elämää” 10. syyskuuta

Albumin ennakkomyynti on käynnissä nyt: https://lnk.to/HH-AlaPelkaaElamaa

Yhtyeen uusin single ”Piilotan mun kyyneleet” on ollut radiolistan ykkösenä 11 viikkoa

Haloo Helsinki! julkaisee uuden, seitsemännen albuminsa ”Älä pelkää elämää” perjantaina 10.9.2021. Albumi julkaistaan digitaalisena, CD:nä ja tupla-vinyylinä. Ennakkoon julkaistut singlet ”Lady Domina” ja ”Piilotan mun kyyneleet” ovat molemmat ylittäneet 5 miljoonan streamin rajan ja ”Piilotan mun kyyneleet” on ollut jo 11 viikkoa radioiden soitetuin kappale.

Juhannuksena paluun keikkalavoille lähes 3 vuoden tauon jälkeen tehnyt yhtye on valmistellut tulevaa albumia vuoden 2020 alusta lähtien:

”Meillä on ilouutinen kaikille teille Haloo-kuulijoille! Nimittäin meidän seitsemäs albumi ”Älä pelkää elämää” saadaan julki 10. syyskuuta 2021. Olemme työstäneet tätä levyä vuoden 2020 keväästä lähtien, ja nyt se on vihdoin valmiina teitä kaikkia varten. Albumilta on julkaistu jo pari sinkkua, ja ne kertoivat omalla tavallaan mitä tuleman pitää, mutta luvassa on myös lisää uudenlaista Haloo-soundia, ja tarinoita tästä hetkestä ja maailmasta. ”Älä pelkää elämää” on viesti meiltä teille! Tämän levyn kantava teema on usko paremmasta, ja nyt on hyvä hetki kääntää katseet kohti valoisampaa tulevaisuutta!” – Haloo Helsinki! kommentoi

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 250 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 13 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Piilotan mun kyyneleet”, ”Lady Domina”, ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”. Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 18.6.2022.

Haloo Helsinki! – Älä pelkää elämää 10.9.2021

1. FOLIOHATTUKAUPPIAS
2. REIVILUOLA
3. LADY DOMINA
4. PIILOTAN MUN KYYNELEET
5. ÄLÄ LÄNKYTÄ
6. TULIKÄRPÄSET
7. KUKKAMERI
8. TAHDON
9. KERRAN KUUSSA
10. PELIKAANI
11. ÄLÄ PELKÄÄ ELÄMÄÄ

www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki

Pressikuvat:

https://sonymusic.fi/pressikuvat/?artist_type=kotimaiset-artistit#haloo-helsinki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tommi Saarikoski
Sony Music Finland
tommi.saarikoski@sonymusic.com
+358 40 532 7345

Levy-yhtiö
Vallila Music House &
Sony Music Entertainment Finlan

Management
Gabi Hakanen
Vallila Music House
gabi.hakanen@vallilamusichouse.fi
+358 400 878586