uutiset

EMPPU ON THE RASMUS -YHTYEEN UUSI KITARISTI

EMPPU ON THE RASMUS -YHTYEEN UUSI KITARISTI

Soolouransa kahdella sinkulla; ”Tää laulu on sun” ja ”Uusia tatuointeja” käynnistäneellä Emppu Suhosella on suuria uutisia. Hän on The Rasmus -yhtyeen uusi kitaristi Pauli Rantasalmen jäätyä pois bändistä. Suomen menestyneimpiin kuuluvan, kansainvälisesti tunnetun bändin kelkkaan lähteminen oli Empulle itselleenkin yllätys, joskin silti aivan luonnolliselta tuntuva ratkaisu. Bändihommathan ovat Empulla verissä.

“Tuli aivan puskista, kun jäbät syksyllä soittivat mulle kysyäkseen liittymistä bändiin. Ekoihin treeneihin meneminen jännitti, mutta heti kun sain skeban käteen ja alettiin soittaa, tuntui kuin olisin kotiin tullut. Me ollaan samoilta huudeilta kotoisin, taustat on samankaltaiset ja muutenkin kemiat kohtasi älyttömän hyvin heti ekasta hetkestä lähtien.

The Rasmus on sairaan kova bändi ja mulle on valtava kunnia olla messissä,” Emppu kertoo.

The Rasmus osallistuu uudella kokoonpanolla helmikuussa 2022 UMK:hon Jezebel-nimisellä kappaleella, jonka taustalta löytyy maailmanluokan tuottajamuusikko Desmond Child. Myös mittava kiertue on tulossa.

“Onhan tässä paljon kaikenlaista uutta ja ihmeellistä, mutta toisaalta mulla on tunne, että olen juuri oikeassa paikassa. Mun kuuluu olla The Rasmuksen kitaristi!”

UMK:hon valmistautumisen ja uuteen bändiin asettumisen rinnalla oman musiikin ja soololevyn tekeminen tietysti jatkuu.

“Mulle on aina ollut itsestään selvää tehdä omaa musaa, teinhän mä sitä jo Tiktakin aikana. On ainoastaan järjestelykysymys tehdä useampaa hommaa samanaikaisesti, ja energiaahan mulla on aina riittänyt!”

Tiedotamme tarkemmin Empun sooloalbumin julkaisusta kevään 2022 aikana.

Emppu somessa:
Instagram: @emppu_suhonen
Facebook: Emppu

YouTube: Emppu

Pressikuvat täältä.