Uuden ajan poppia soul-vivahteella esittävä artistitulokas Kielletty Ruusu julkaisi debyyttisinglensä

Uuden ajan poppia soul-vivahteella esittävä artistitulokas Kielletty Ruusu julkaisi debyyttisinglensä

Kuuntele Hulluks Bae täältä

Vallila Music Housen tuorein artistisainaus Kielletty Ruusu julkaisi debyyttisinglensä Hulluks Bae. Artistinimen taakse kätkeytyy lahjakas 21-vuotias laulaja Simplice Kalasa. Single starttaa artistin uran sekä matkan kohti debyyttialbumia.

Hulluks Bae kuvailee kirjaimellisesti hullaantumista toisesta ihmisestä. Kädet hikoaa, sydän hakkaa ja tuntuu, että sekoaa jo pelkästään toisen läsnäolosta.

”Biisi sai alkunsa vuonna 2022 ja se on hakenut muotoaan tän parin vuoden ajan. Nyt voin kuitenkin ylpeesti sanoa, että biisi on valmis maailmalle. Oon super fiiliksissä julkaisusta ja artistiuran alottamisesta. Mennään hulluks!”, Kielletty Ruusu kertoo.

Kielletty Ruusu edustaa musiikillisesti uuden sukupolven laulajaa, jossa herkkyys, mutta samalla raspinen sointi äänessä on upeasti läsnä. Artistin tulkinnat sulautuvat näin saumattomasti sekä rosoiseen sähkökitaraan, että seesteiseen pianomaailmaan. Tämän myötä artistin tulevalta albumilta tulee löytymään puhtaan popin lisäkäsi myös rock-vivahteita unohtamatta koskettavia balladeja. Kappaleet syntyvät yhdessä tuottaja Aku Miettisen kanssa.

Kielletty Ruusu haluaa musiikillaan välittää kuulijoille tunteen vapaudesta, jossa on turvallista elää ja olla. Lyriikoissa rakkaus on laulujen kantava voima, unohtamatta haasteita elämän ylä- ja alamäissä.

Artistin livekokoonpano tulee olemaan bändi, jossa levytettyjen kappaleiden perusfiilis tuodaan mahdollisimman lähelle kuulijaa myös livenä.

Kielletty Ruusu somessa
Instagram: @kiellettyruusu
TikTok: @kiellettyruusu

 

TIEDOTUS:
Vallila Music House
Tanja Kaasalainen
puh. 045 8819447
tanja.kaasalainen@vallilamusichouse.fi

LEVY-YHTIÖ:
Vallila Music House
www.vallilamusichouse.fi

JAKELU
Sony Music Finland