Kuva: Elias Ryynänen

Vallila Music House vahvistaa tiimiään promootio- ja tuotantokoordinaattorilla

Vallila Music House vahvistaa tiimiään promootio- ja tuotantokoordinaattorilla

Vallila Music House vahvisti tiimiään, kun Tanja Kaasalainen aloitti promootio- ja tuotantokoordinaattorina 1. elokuuta 2022. Hän tulee työskentelemään sekä levy-yhtiö- että tapahtumatuotantojen puolella. Ensimmäiset työtehtävät Tanja ottaa vastaan Haloo Helsinki! -yhtyeen Jäähallikiertueen 2022 tiimoilta, sekä Tommi Läntisen ja Jyrki 69:n Vain elämää -ohjelmien projekteista äänitteiden julkaisujen osalta.

”Olen haaveillut musiikkialalla työskentelemisestä niin kauan kun muistan, joten tämä on todellinen unelmien täyttymys minulle. Vallila Music House tarjoaa mukavan työympäristön ja näköalapaikan musiikkialalla monipuolisesti. Olen tullut tänne ennen kaikkea oppimaan ja ottamaan haasteita vastaan alan parhaiden tekijöiden kanssa yhdessä ”, Tanja kommentoi.

”Vallila Music House tapahtumatuotannot ja artistirosteri ovat kasvaneet vuosien saatossa niin, että Tanjan kaltaiselle, intoa täynnä olevalle nuorelle tuotantokordinaattorille on nyt tarvetta. Olemme koko tiimin puolesta iloisia Tanjan liittymisestä mukaan joukkoomme. Tervetuloa!”, Gabi Hakanen kertoo.

Yhteystiedot:
Tanja Kaasalainen
Vallila Music House
tanja.kaasalainen@vallilamusichouse.fi
+358 45 881 9447