Kari Aalto & Rastakarai julkaisi musiikkivideon debyyttisingleen “Saba-Daba Duba-Daba”

Kari Aalto & Rastakarai julkaisi musiikkivideon debyyttisingleen “Saba-Daba Duba-Daba”

Katso musiikkivideo tästä.

Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen solisti Kari Aallon johtama 8-henkinen reggae-yhtye Kari Aalto & Rastakarai julkaisi 2.8.2019 ensimmäisen singlen ”Saba-Daba Duba Daba / Piknikillä”. Nyt singlen A-puoli on saanut tuekseen musiikkivideon, jonka pääosassa nähdään Kari Aallon ja yhtyeen kosketinsoittaja Kalle Salosen ohella vuohia.

”Me oltiin vuohien kanssa siellä niityllä. Yksi vuohi hyppäsi Kalle Salosen urkujen päälle. Se musavideo on hienosti kuvattu ja annan sille kymmenen pistettä ja papukaijamerkin”, kuvailee Aalto videon tunnelmaa.

Kari Aalto & Rastakarain aitoa Jamaika-soundia tullaan näkemään myös keikoilla lähiaikoina. Täyspitkä albumi tulee kauppoihin alkuvuodesta 2020. Bob Marleyn ja Peter Toshin henki ja rytmi ovat vahvasti läsnä bändin soinnissa ja Karin uniikeissa laulutulkinnoissa.

”Mä oon aina digannut regeitä! Kun PKN loppu, niin mä siirryin tavallaan punkista regeihin ku siinä on niin hyvä rytmi” – Kari toteaa uudesta aluevaltauksestaan.

Biisit tulevalle albumille Kari on kirjoittanut yhdessä tuottaja Hannu Pikkaraisen kanssa. Sanoituksista Kari vastaa yksin omintakeisella tyylitajulla ja intohimolla. Luonto, polkupyörät, Lemmy, piknik ja laitapuolen kulkijat saavat erityshuomion Karin tarinoissa.

Kari Aalto & Rastakarai -yhtyeen kuulumisista tiedotetaan lisää syksyn 2019 aikana. Albumi julkaistaan ja keikat myydään musiikkituotantoyhtiö Vallila Music House Oy:n kautta.

Pressikuvat: https://vallilamusichouse.fi/artistit/kari-aalto-rastakarai