Jyrki69 ja Erika Vikman yllättävät kauniilla duetolla!

Jyrki69 ja Erika Vikman yllättävät kauniilla duetolla!

Vain Elämää -ohjelmassa vietetään tänään Yonan päivää. Jyrki69 oli valinnut Yonan tuotannosta tämän vuonna 2018 julkaistulta 7 -albumilta löytyvän Sä teit tän laulun -nimisen kappaleen. Herkän rakkauslaulun alkuperäisversiolla Yona duetoi Olavi Uusivirran kanssa.  Jyrki valitsi duettokumppanikseen Erika Vikmanin. Kaunis countryrock-balladi julkaistaan vielä tänään illalla musiikin suoratoistopalveluissa.

Erika Vikman oli se syy, miksi menin mukaan Vain elämää -ohjelmaan. Hän on mielestäni coolein suomalaisartisti erittäin pitkään aikaan. Mietin ennen leiriä, että olisi hienoa tehdä duetto hänen kanssaan. Etenkin kun suunnitelmissa oli tehdä suomenkielistä musiikkia. Yonan biisi ”Sä teit tän laulun” on duetto ja tähän aivan täydellinen. Teimme kappaleesta A Star Is Born -elokuvan Lady Gagan Shallow-superhitin inspiroimana countryrock-balladin. Se on kaunis rakkauslaulu, Jyrki 69 kertoo.

Jyrki69 tunnetaan Suomessa ja muualla maailmassa menestyksekästä uraa jo pitkään tehneen The 69 Eyes -yhtyeen solistina. Edellisen albuminsa vuonna 2019 julkaissut The 69 Eyes julkaisee uuden albumi vuoden 2023 alussa. Vallila Music House vastaa The 69 Eyes -yhtyeen levytyksistä Suomessa. Jyrki69:n päivää vietetään Vain elämää -ohjelmassa perjantaina 28. lokakuuta.

Kuva (Petri Aho):
Lataa Jyrki69:n ja Erika Vikmanin kuva täältä

Linkit:
vallilamusichouse.fi