Haloo Helsinki! julkaisi uuden albumin ”Älä pelkää elämää”

Haloo Helsinki! julkaisi uuden albumin ”Älä pelkää elämää”

Kuuntele albumi tästä.

Yhtye soittaa albumin ensimmäistä kertaa livenä Red Bull Secret Gigissä – konsertti livestreamataan ISTV:ssä klo 20:00 alkaen

Haloo Helsinki! julkaisi tänään uuden, seitsemännen albuminsa ”Älä pelkää elämää”. Albumi on saatavilla digitaalisena, CD:nä ja tuplavinyylinä. Jo ennakkoon julkaistut singlet ”Lady Domina”, ”Piilotan mun kyyneleet” ja ”Tulikärpäset” ovat vieneet albumin myynnin kultarajan yli. ”Piilotan mun kyyneleet” on ollut radiolistan ykkösenä 11 viikkoa ja on näin noussut yhtyeen uran isoimmaksi radiohitiksi.

Juhannuksena paluun keikkalavoille lähes 3 vuoden tauon jälkeen tehnyt yhtye on tehnyt tulevaa albumia vuoden 2020 alusta lähtien:

Tämä seitsemäs Haloo-albumi kertoo elämästä sellaisenaan kuin se on. Yllättävänä ja ennalta-arvaamattomana. Se on tasapainoilua sen kanssa, miten kannamme yhtä aikaa harteillamme omaa hätää ja maailman tuskaa.

Ensikuulemalta ”Älä pelkää elämää” tuntuu hieman sarkastiselta nimeltä levylle, mutta loppupeleissä se kääntyy koko levyn mitassa vilpittömäksi toiveikkuudeksi, jossa halutaan rohkaista ihmisiä tekemään pelottomasti päätöksiä elämästään”, summaa Elli Haloo levykokonaisuuden.

Meistä tuntuu siltä, että me voidaan tehdä ihan millaista musaa vaan, kunhan vaan luotetaan vaistoihimme. Älä pelkää elämää -albumi jatkaa tätä saagaa, ja olemme lopputulokseen bändinä tosi tyytyväisiä. Halusimme jättää tälle albumille tuotannon suhteen myös enemmän tilaa Ellin laululle ja tulkinnoille. Vain kappaleille luontaisia elementtejä ja tunnelmia otettiin mukaan. Albumi miksattiin Atlantassa Miles Walkerin toimesta, jonka kädenjälki toi viimeisen silauksen levylle”, kuvailevat Leo ja Jere bändin fiiliksiä uudesta albumista.

Yhtye juhlistaa albumin julkaisua tänään salaisessa lokaatiossa järjestettävässä Red Bull Secret Gigissä. Klo 20:00 alkavan konsertin voi katsoa Iltasanomien nettisivuilta.

”Meille on kunnia olla tekemässä Suomen ensimmäistä Red Bull Secret Gigiä. Tälle keikalle ei ole voinut ostaa lippuja, vaan fanit ovat pitkin tätä vuotta suorittaneet erikoishaasteita, joilla on voinut voittaa pääsyn keikalle. Tällä keikalla uusi levy soitetaan ensimmäistä kertaa livenä, ja tiedossa on varmasti unohtumaton ilta!”

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 7 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 250 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 13 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Piilotan mun kyyneleet”, ”Lady Domina”, ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”. Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 18.6.2022.

Haloo Helsinki! – Älä pelkää elämää 10.9.2021

1. FOLIOHATTUKAUPPIAS
2. REIVILUOLA
3. LADY DOMINA
4. PIILOTAN MUN KYYNELEET
5. ÄLÄ LÄNKYTÄ
6. TULIKÄRPÄSET
7. KUKKAMERI
8. TAHDON
9. KERRAN KUUSSA
10. PELIKAANI
11.ÄLÄ PELKÄÄ ELÄMÄÄ

www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki

Pressikuvat:
https://sonymusic.fi/pressikuvat/?artist_type=kotimaiset-artistit#haloo-helsinki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tommi Saarikoski
Sony Music Finland
tommi.saarikoski@sonymusic.com
+358 40 532 7345

Levy-yhtiö
Vallila Music House &
Sony Music Entertainment Finland

 Management
Gabi Hakanen
Vallila Music House
gabi.hakanen@vallilamusichouse.fi
+358 400 878586